Składniki:
-Brokuły 50 g (pół porcji)
-Cebula 25 g (pół małej sztuki)
-Groszek zielony konserwowy 30 g (2 łyżki)
-Jogurt naturalny 75 g (3 łyżki)
-Kukurydza konserwowa 30 g (2 łyżki)
-Majonez z olejem rzepakowym 10 g (1 łyżeczka)
-Marchew 50 g (1 sztuka)
-Pietruszka, liście 2 g (1 łyżeczka)
-Pietruszka - korzeń 40 g (1 sztuka)
-Seler korzeniowy 60 g (1 plaster)
-Ziemniaki 100 g (1 średnia sztuka)
Sposób przygotowania:
Brokuła ugotować. Ziemniaki, marchew, pietruszkę, selera ugotować przed obraniem. Ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać brokuła pokrojonego na mniejsze kawałki. Dodać pozostałe składniki, doprawić i wymieszać.
Kontakt:
- 695 499 077
Patryk Lipowski
OPINIA PACJENTA: Skorzystałam z pomocy Pana Patryka w ramach Ogólnopolskiej Akcji Profilaktyki Nadciśnienia. Pan dietetyk wyjaśnił mi problem nadciśnienia od A do Z. Pan Patryk przeprowadził dokładną analizę składu i masy ciała. Porozmawiał ze mną odnośnie mojego codziennego żywienia. Następnie przedstawił piękny a zarazem ...
Twój komentarz