Składniki:
-Budyń w proszku, śmietankowy 20 g (4 łyżeczki)
-Erytrol 40 g (4 łyżki)
-Jajo 50 g (1 sztuka)
-Jogurt naturalny 75 g (pół małego kubka)
-Rodzynki suszone 15 g (pół garści)
-Ser twarogowy chudy mielony 250 g (1 kostka)
-Skórka z pomarańczy 10 g (1 łyżeczki)
-Wanilia - ekstrakt 0,5 g (kilka kropli)
Sposób przygotowania:
Żółtko oddzielić od białka. Żółtko utrzeć mikserem z erytrolem, dodać ser, jogurt i budyń w proszku. Całość zmiksować. Białko ubić na sztywną pianę z odrobiną soli. Wymieszać masę serową z pianą z białek i dodać rodzynki, aromat oraz skórkę pomarańczową. Masę serową przełożyć do papilotek sylikonowych i piec w piekarniku w 180 stopniach około 20-30 minut.
Kontakt:
- 695 499 077
Patryk Lipowski
OPINIA PACJENTA: Pan Patryk to bardzo kompetentny dietetyk! Zmagałam się z nadwagą i problemem ze zmobilizowaniem się do regularnych posiłków. Dzięki planowi, który mi zaproponował, zauważyłam ogromną różnicę. Jest bardzo otwarty, cierpliwy i potrafi motywować do działania. Dieta, którą mi ułożył, jest smaczna i ...
Twój komentarz